marți, martie 11

Featuring...

Nu am mai scris de mult pe blog asa ca in aceasta seara fac un featuring, un speciaaaal featuring pe blog cu sotia care se uita disperata la meci, cum pierde Inter a doua oara (hi hi hi, sic, sic, am zis eu ca englezii sunt mai buni). Deci nevasta, ce zici?

"Ma enerveaza cand cineva scrie ca nu a mai scris de mult", comenteaza ea, cu o usoara grimasa in coltzul gurii, spargand cu pofta cate 10 seminte pe secunda.

"Ce pisoi mai tre sa zic cevaaa....auuuleuu, lacrimi si durere pe teren...". Hmmm, asa e, aflu socat ca si nevasta mea sufera atunci cand italieni pierd. De ce toate femeile tin cu italienii (inafara de CFR, Universitatea, steaua, rapid, dinamo, fc vanju mare, etc...) ?? De ce nu exista una, macar una care sa tina cu o echipa straina si sa NU fie din Italia. "Daca nu mai nimic de pierdut, de ce naiba te lasi sa te umileasca", ma intrerupsese ea din gandurile mele.

Asa deci ce ziceam? Ah, o echipa din Europa sa zicem si care sa NU fie din Italia si sa aiba suporteri femeie? ROSENBORG? Hi hi hi...v-ati prins nu, ihi, ihi...

P.S "Maaaai, se rasteste ea, aia e intrebare? De ce tin femeile cu italienii? Hai sa-ti zic eu intrebare: de ce barbatul scrie pe blog si sotia se uita la meci? :))

1 comentarii:

La 12 martie 2008 la 14:33 , Blogger Alin a spus...

am citit :) comentez acum sau poate mai incolo ... cred ca totusi acum :D vai mama lor aia de la Inter ... si un orb dadea gol in locul lui Ibrahimovici ... iar handicapatu` de Chivu facea piruete ... cand englezii au dat gol. dracu sa`i ia nici fotbalu` nu mai e ce a fost. CFR`istii astia sper sa iasa campioni si sa nu se inece ca tziganu la mal amu cand au trecut de 3/4 :D pace !

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire