luni, martie 17

The Baciu Phenomenon




Am fost weekendul asta in padurea Baciu, am mai avut acum 3 ani o tentativa dar nu am reusit sa ajung in zona unde cica in mod inexplicabil se intampla tot felul de lucruri. Evident, nu mi s-a intamplat nimic. Proba cea mai tare e ca tocmai va scriu, si va asigur ca nu sunt la computerul unui OZN inconjurat de extraterestre superbe...

Oricum ca sa adaug si marturia mea la cea a celorlalti clujeni care au trecut prin Baciu: padurea are un aer de mister si ceva din aerul asta te inspaimanta. Sunt zone cu copacii contorsionati, chinuit, padurea Baciu e intra-adevar o padure chinuita. Spre marea mea bucurie am ajuns inclusiv in poiana rotunda acolo unde se zice ca energie care declanseaza aparitiile misterioase de orice fel e maxima. Dar nu a aparut in poze nici bunicu de care "m-am despartit" in urma cu multi ani nici vreun glob luminos, invizibil cu ochiul liber.


Poze noi si poze vechi cu padurea Baciu...Cele alb negru sunt facute de Emil Barnea in 1968 si de atunci au facu inconjurul lumii.

1 comentarii:

La 6 iunie 2009 la 11:54 , Blogger Bogdan a spus...

:)
Padurea Baci(sau e baciu?)...
M-am bucurat cand am citit acest post... Mi-a adus zambetul pe buze. Asta din cauza ca am fost o data acolo cu mai multi prieteni. Am dormit, am mancat, am beut, toate cele. Cand am ajuns acasa toti ma intrebau disperati daca nu am patit ceva :))
Apropo: mai e pentagrama aia arsa pe jos in poiana? sau a fost facuta dupa ce ai trecut tu pe acolo :-/

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire